Woensdagavond Winter competitie

Woensdag 6 oktober 2021 is onze Woensdagavond Winter Competitie weer gestart.

Klik hier voor de wedstrijdindeling

Verhinderd?
We gaan er van uit dat iedereen graag wil tennissen. Het kan voorkomen dat je verhinderd bent. Dan verwachten we dat je zelf een invaller zoekt. Op de invallerlijst staan leden die wellicht voor je willen invallen. Een Stirum lid uit je eigen "kring" kan je ook vragen of een speler die ook al op deze avond speelt. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk een speler uit dezelfde speeltsterkte (A, B, C) laat invallen.

Invallerslijst
De invallerslijst wordt onderaan deze pagina zichtbaar voor leden nadat je bent ingelogd op deze website van TV de Stirum (ivm privacy/AVG wet).
Klik op "Mijn Club" rechtsbovenin om in te loggen.
Na inloggen weer nagiveren naar pagina van Woensdagavond Winter Competitie.

Klik hier voor uitleg voor inloggen op website of clubapp.

Wil je op de Invallerslijst komen, mail dan naar [email protected]

 

Achtergrondinformatie over deze competitie:

De winterwoensdagcompetitie is een dubbelcompetitie voor leden en enkele niet leden waarbij de ene week DD (damesdubbel) en HD (herendubbel) speelt en de volgende week GD (gemengd dubbel). De wedstrijden duren 45 (GD) of 50 (HD/DD) minuten. Het is een erg geliefde competitie en bedoeld voor alle type spelers dus ook voor beginners die net lid zijn. Heb je belangstelling dan kun je je aanmelden via [email protected] De WTC kijkt of er ruimte is. Er zijn wel kosten aan verbonden nl. 35,00 euro per onderdeel. De deelnemers die het afgelopen jaar hebben meegedaan, krijgen 25% korting (Covid restitutie).

Net als andere jaren waren er ook vorig jaar voor de wintercompetitie meer inschrijvingen dan plaatsen. Er staan dus mensen op de wachtlijst (voor deelname) en ook op de reservelijst (om eenmalig een keer in te vallen).

Doe je al mee maar ben je een keer verhinderd dan zoek je dus zelf een vervanger zodat ook mensen die niet deelnemen een keer mee kunnen doen.

Succes en veel tennisplezier!