Jeugd Competitie, Toernooien

Jaarlijks kunnen de tennisverenigingen in januari de competitieteams voor de voorjaarscompetitie aan de KNLTB doorgeven. En in juli voor de najaarscompetitie.

Geef via [email protected] door of je ook aan de competitie mee wilt doen. Bij TV de Stirum worden de competitieteams door de Jeugdcommissie en de trainer ingedeeld. Uiteraard mag je voorkeuren aangeven die wij mee laten wegen in onze indeling.

Competitie
Competitie speel je op je eigen niveau en kan al vanaf 5 jaar in bijvoorbeeld het rode niveau. Bij TV de Stirum kun je met een team meedoen in de rode, oranje, groene en gele competitie zowel in het voorjaar als in het najaar. Uitleg over de verschillende niveau's is te vinden op de pagina "Jeugd tennis informatie".

De jeugdcompetitie vindt op zondag plaats. De rode, oranje en groene competitie vallen onder de KNLTB Tenniskids competitie waar landelijk ongeveer 20.000 kinderen aan mee doen.

De rode en oranje competitie bestaat uit +/- 13 speelmomenten, verdeeld over meerdere maanden in het jaar.

De groene competitie bevat 7 speeldagen in het voorjaar en 7 speeldagen in het najaar. De groene competitie kent per competitiedag 4 enkelpartijen en 2 dubbelpartijen. Jongens en meisjes mogen in 1 team.

De gele competitie kent verschillende competities voor de junioren in Groningen zoals:

Junioren 11 t/m 14 jaar (4 enkelpartijen - 2 dubbellpartijen)
Meisjes 13 t/m 17 jaar (4 enkelpartijen - 2 dubbelpartijen)
Jongens 13 t/m 17 jaar (4 enkelpartijen - 2 dubbelpartijen)
Gemengd 13 t/m 17 jaar (2 damesenkel - 2 herenenkel - 2 mix)


Toernooien
TV de Stirum organiseert jaarlijks verschillende evenementen/activiteiten. Hieronder vallen ook de verschillende toernooien. De jeugdcommissie maakt een uitvoeringsplan met hierin een activiteiten kalender. In deze kalender staan de verschillende toernooien gepland.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 598 399 447 (nummer van de kantine - b.g.g. graag mailen)

Tennisvereniging De Stirum

Julianastraat 209a
9601 LP Hoogezand

KVK-nummer

40037046