Baanhuur

Onze vereniging beschikt over 3 binnen- en 5 buitenbanen.
 
 
 
De binnenbanen kunnen tegen betaling, per seizoen of per uur worden gehuurd in de winter. Van 1 april tot en met 30 september worden de banen niet verhuurd.
 
De buitenbanen sluiten in principe per 1 oktober tenzij anders vermeld en m.u.v. het gebruik voor de najaarscompetitie.
 
De actuele tarieven staan in bijgaand document hieronder "Tarieven incl. baanhuur 23-24". 
 
In de zomer zijn de binnenbanen alleen in gebruik voor de KNLTB competitie en trainingen. Vooraf reserveren is niet mogelijk. Bij uitzondering kun je als je buiten staat te spelen en het begint te regenen wel naar binnen als er een baan vrij is maar... hiervoor betaal je dan dus baanhuur; is dus NIET gratis.
Voor meer info [email protected]
Zie voor het baanreglement en huurvoorwaarden binnen, bijgaand document.
 
Reserveren kan dus alleen van oktober tot april  via ONLINEBINNENBAANVERHUUR (klik hier).
Dit geldt zowel voor leden als voor niet-leden.
 
LET OP: als je geen sleutel hebt en er zijn geen andere huurders (zie schema) neem dan ruim op tijd contact op via de mail met [email protected] 
 
 
De tarieven van normale baanverhuur (per uur) staan óók onder 'handleiding' (nadat de onlinebinnenbaanverhuur hebt aangeklikt). Voor seizoenshuur mogelijkheden graag contact opnemen via [email protected].
 
ZATERDAGAVOND VERHUUR:
Het is ook mogelijk om op zaterdagavond de banen en de kantine exclusief te huren voor een besloten (door jezelf georganiseerde) tennisavond. Neem voor de mogelijkheden contact op via [email protected] 
 
Het baanreglement voor de binnenbanen is te vinden onder "over onze vereniging".
 
De buitenbanen kunnen tijdens de zomerperiode (1 april tot 1 oktober) worden gebruikt door onze leden. Dit kan via het afhangbordsysteem. Introducees (max. 2 keer) moeten vooraf aangemeld worden via [email protected] of [email protected] . We verwachten van onze leden dat ze begrijpen dat dit niet bedoeld is om mensen gratis meerdere malen te laten tennissen, op misbruik wordt dan ook toegezien. 
 
Het afhangen via het afhangbord is heel simpel:
 
1. Wil je een baan reserveren ga dan via de website naar MIJN CLUB (op homepage) en kies daarna voor 'baan afhangen''. Dan zie je ook of er een baan vrij is en kun je een baan reserveren. Je kunt max. 2 banen reserveren voor de komende 14 dagen. De werkwijze spreekt voor zich (en nee je kunt niet alleen (1 persoon) voor jezelf een baan reserveren, er is een andere speler (lid) nodig).
 
2. Via de clubapp is nog makkelijker. Je opent de app en kiest onderin voor het balletje (spelen) en het spreekt dan verder voor zich. 
 
N.B. degene die gereserveerd heeft, heeft voorrang op degene die op de bonnefooi naar club is gegaan en een baan heeft genomen.... 
Dank voor jullie begrip!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Baanreglement Winterperiode (binnen) & huurvoorwaarden Tennishal (3).doc Baanreglement Zomerperiode (buiten).doc

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 598 399 447 (nummer van de kantine - b.g.g. graag mailen)

Tennisvereniging De Stirum

Julianastraat 209a
9601 LP Hoogezand

KVK-nummer

40037046