Baanhuur

Onze vereniging beschikt over 3 binnen- en 5 buitenbanen.
 
 
 
De binnenbanen kunnen tegen betaling, per seizoen of per uur worden gehuurd in de winter. Van 1 april tot en met 30 september worden de banen niet verhuurd.
 
De actuele tarieven staan in bijgaand document hieronder "Tarieven incl. baanhuur 23-24". 
 
In de zomer zijn ze alleen in gebruik voor de KNLTB competitie en trainingen. Vooraf reserveren is niet mogelijk. Voor meer info [email protected]
Zie voor het baanreglement en huurvoorwaarden binnen, bijgaand document.
 
Reserveren kan dus alleen van oktober tot april  via ONLINEBINNENBAANVERHUUR (klik hier).
Dit geldt zowel voor leden als voor niet-leden.
NIEUW is de strippenkaart die we hebben ingevoerd voor het winterseizoen. In de bijlage vind je hier meer informatie over. 
 
De tarieven van normale baanverhuur (per uur) staan óók onder 'handleiding' (nadat de onlinebinnenbaanverhuur hebt aangeklikt). Voor seizoenshuur mogelijkheden graag contact opnemen via [email protected].
 
LET OP: Als je niet in het bezit bent van een sleutel van onze hal en er is op dat moment geen andere huurder, dan is het niet mogelijk om op korte termijn (binnen 1 dag) een baan te huren. Nieuwe (senior)leden kunnen een sleutel (tegen borgsom van 20 euro) vragen aan [email protected].
 
ZATERDAGAVOND VERHUUR:
Het is ook mogelijk om op zaterdagavond de banen en de kantine exclusief te huren voor een besloten (door jezelf georganiseerde) tennisavond. Neem voor de mogelijkheden contact op via [email protected] 
 
Het baanreglement voor de binnenbanen is te vinden onder "over onze vereniging".
 
De buitenbanen kunnen tijdens de zomerperiode (1 april tot 1 oktober) worden gebruikt door onze leden. Dit kan via het afhangbordsysteem. Introducees moeten vooraf aangemeld worden via [email protected] of [email protected] . We verwachten van onze leden dat ze begrijpen dat dit niet bedoeld is om mensen gratis meerdere malen te laten tennissen, op misbruik wordt dan ook toegezien. 
 
Het afhangen via het afhangbord is heel simpel:
 
1. Wil je een baan reserveren ga dan naar MIJN CLUB (op homepage) en kies daarna voor 'baan afhangen''. Dan zie je ook of er een baan vrij is en kun je een baan reserveren. De werkwijze spreekt voor zich (en nee je kunt niet alleen (1 persoon) een baan reserveren, er is een andere speler (lid) nodig).
 
2. Wil je een baan reserveren vanaf de club. Haal dan je ledenpas door het afhangbord in de hal en volg de stappen! Je kan alleen op de dag zelf reserveren cq afhangen.
 
N.B. degene die gereserveerd heeft, heeft voorrang op degene die op de bonnefooi naar club is gegaan en een baan heeft genomen.... 
Dank voor jullie begrip!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Baanreglement Winterperiode (binnen) & huurvoorwaarden Tennishal (3).doc strippenkaart.pdf Baanreglement Zomerperiode (buiten).doc Tarieven seizoen 2023-2024.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 598 399 447 (nummer van de kantine - b.g.g. graag mailen)

Tennisvereniging De Stirum

Julianastraat 209a
9601 LP Hoogezand

KVK-nummer

40037046