Baanhuur

Onze vereniging beschikt over 3 binnen- en 5 buitenbanen.
 
 
 
De binnenbanen kunnen het hele jaar, tegen betaling, per seizoen of per uur worden gehuurd. Zie voor het baanreglement en huurvoorwaarden binnen, bijgaand document.
 
Zowel leden als niet-leden kunnen de baan per uur huren. De tarieven staan onder 'handleiding' (nadat de onlinebinnenbaanverhuur hebt aangeklikt). Voor seizoenshuur mogelijkheden graag contact opnemen via [email protected]  of  telefoonnummer 06.55334550.
 
LET OP: Als je niet in het bezit bent van een sleutel van onze hal en er is op dat moment geen andere huurder, dan is het niet mogelijk om op korte termijn (binnen 1 dag) een baan te huren. Nieuwe (senior)leden kunnen een sleutel (tegen borgsom) vragen aan [email protected].
 
ZATERDAGAVOND VERHUUR:
Het is ook mogelijk om op zaterdagavond de banen en de kantine exclusief te huren voor een besloten (door u zelf georganiseerde) tennisavond. De barmedewerker is bij de huur inbegrepen. Neem voor de mogelijkheden contact op via [email protected] 
 
Het baanreglement voor de binnenbanen is te vinden onder "over onze vereniging".
 
De buitenbanen kunnen tijdens de zomerperiode (1 april tot 1 oktober) worden gebruikt door onze leden. (Introducees alleen in overleg met onze baanhuur commissie!).
Dit kan via het afhangbordsysteem.
 
Met de komst van de nieuwe website is het afhangen van een buitenbaan heel simpel geworden.
 
1. Wil je een baan reserveren ga dan naar MIJN CLUB (op homepage) en kies daarna voor 'baan afhangen''. Dan zie je ook of er een baan vrij is en kun je een baan reserveren. De werkwijze spreekt voor zich (en nee je kunt niet alleen (1 persoon) een baan reserveren, er is een andere speler (lid) nodig).
 
2. Wil je een baan reserveren vanaf de club. Haal dan je ledenpas door het afhangbord in de hal en volg de stappen! Je kan alleen op de dag zelf reserveren cq afhangen.
 
N.B. degene die gereserveerd heeft, heeft voorrang op degene die op de bonnefooi naar club is gegaan en een baan heeft genomen.... 
Dank voor julie begrip!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baanreglement Winterperiode (binnen) & huurvoorwaarden Tennishal (3).doc