Zomerwoensdagavondcompetitie 2022

De zomerwoensdagavondcompetitie start de eerste week van april en je kon je inschrijven tot en met 25 maart via [email protected]. Omdat er altijd veel deelnemers zijn en de WTC zoveel mogelijk mensen de kans wil geven om mee te doen, kan het voorkomen dat je binnen moet spelen terwijl het mooi weer is, of dat je 'vroeg' of 'laat' ingedeeld bent. Gelukkig hebben de meeste leden hiervoor begrip! 

De wedstrijdindeling vind je hier.

De kantine sluit om 00.00 uur en om 23.30 uur is de laatste ronde! 

Als je vragen hebt of op de reservelijst wilt staan, mail dan naar [email protected]

Achtergrond:

Als lid van de Stirum kun je je hier voor opgeven met een andere (vaste) speler. Het indelen op sterkte wordt gedaan door de WTC, meestal zijn er 3 niveaus dus schrijf je gewoon in: ook als je pas lid bent en nog niet veel tenniservaring hebt. Als je nog geen tennispartner hebt dan kun je vragen of de WTC je wil helpen iemand voor je te vinden. 

We starten op z'n vroegst om 18.00 uur en meestal is de laatste wedstrijd afgelopen om 22.00 uur. Exacte tijden volgen nog want dit is ook afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Je speelt nooit op een vast tijdstip; dit wisselt per week.

Onze club staat vooral bekend om deze gezellige competitie die in de zomer bij mooi weer, zorgt voor een vol terras en veel gezelligheid!