Buitenbaan afhangen

De buitenbanen kunnen tijdens de zomerperiode alleen worden gebruikt door onze leden. (Introducees (zie voorwaarden in de bijlage) graag altijd in overleg met onze baanhuur commissie via [email protected] ).
 
Vergeet niet dat het meestal park afgesloten is en je dus een sleutel nodig hebt.

De sleutel is tegen een borgsom van 20 euro te bestellen via [email protected]

Afhangen kan via het afhangbordsysteem via de website (zie onder) of op de clubapp. (als je deze nog niet gedownload hebt dan is ie te vinden onder 'Hoogezand'). Klik hier voor complete uitleg over de clubapp. Het reserveren van een baan het het eenvoudigst via deze clubapp!
 
Het kan ook via de website:
 
Wil je een baan reserveren ga dan naar MIJN CLUB (op homepage) en kies daarna voor 'baan afhangen''. Dan zie je ook of er een baan vrij is en kun je een baan reserveren. De werkwijze spreekt voor zich (en nee je kunt niet alleen (1 persoon) een baan reserveren, er is een andere speler (lid) nodig).
 
N.B. degene die gereserveerd heeft, heeft voorrang op degene die op de bonnefooi naar club is gegaan en een baan heeft genomen.... 
 
Bij regen mag je alleen gebruik maken van de binnenbanen als je deze baan huurt via de link op de website. Het binnenbaangebruik is dus niet gratis en kan in de zomer alleen als je lid bent! 

Zie in de bijlage het buitenbaan reglement.

 

 

 

Baanreglement Zomerperiode (buiten).doc