Buitenbaan afhangen

Vanaf 11 mei kunnen we buiten weer tennissen. Dit kan nog steeds alleen als je een buitenbaan (thuis) gereserveerd hebt. De voorwaarden staan in de mail van 9 mei die aan alle seniorleden is verzonden. 

Bij regen mag je alleen gebruik maken van de binnenbanen als je deze baan huurt via de link op de website. Het binnenbaangebruik is dus niet gratis!

Vergeet niet dat het park afgesloten is en je dus een sleutel nodig hebt.

De sleutel is tegen een borgsom van 20 euro te bestellen bij Geert Uildriks via 06.55334550.

De buitenbanen kunnen tijdens de zomerperiode worden gebruikt door onze leden. (Introducees alleen in overleg met onze baanhuur commissie via [email protected]!).
 
Afhangen kan via het afhangbordsysteem via de website (zie onder) of op de clubapp. (te vinden onder 'Hoogezand'). Klik hier voor complete uitleg over de clubapp.
 
Met de komst van de nieuwe website is het afhangen van een buitenbaan heel simpel geworden.
 
1. Wil je een baan reserveren vanaf een andere lokatie (dus niet op de club). Ga dan naar MIJN CLUB (op homepage) en kies daarna voor 'baan afhangen''. Dan zie je ook of er een baan vrij is en kun je een baan reserveren. De werkwijze spreekt voor zich (en nee je kunt niet alleen (1 persoon) een baan reserveren, er is een andere speler (lid) nodig).
 
2. Wil je een baan reserveren vanaf de club. Haal dan je ledenpas door het afhangbord in de hal en volg de stappen! Je kan alleen op de dag zelf reserveren cq afhangen.
 
N.B. degene die gereserveerd heeft, heeft voorrang op degene die op de bonnefooi naar club is gegaan en een baan heeft genomen.... 
Dank voor julie begrip!
 

 

Zie in de bijlage het buitenbaan reglement.

LET OP: i.v.m. Corona virus kunnen hier nog wijzigingen in optreden.  

 

 

Baanreglement Zomerperiode (buiten).doc