Training / tennislessen - op maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag

Graag stellen wij je voor aan onze trainer Michiel Mulder. 
 
Heb je belangstelling voor het volgen van tennistrainingen klik dan hier om in te schrijven bij de tennisschool van Michiel "School of tennis".
 
De zomertrainingen starten de eerste week van april. LET OP: om lessen te volgen moet je lid zijn van onze vereniging. De vereniging geeft onze leden in de winter 30 euro compensatie voor de zaalhuur. Dit wordt verrekend via de factuur van Michiel. 
 
 

Mijn naam is Michiel Mulder, ik ben 47 jaar en woon samen met mijn vriendin Marloes en onze 2 kinderen Ferren en Jinne in Eelde.

Tennis is mijn passie en zit al vanaf mijn 7de jaar in mijn bloed. Ik ben toen begonnen met tennissen bij de vereniging van Staphorst en heb bij diverse verenigingen in Drenthe getennist.

Vanaf mijn 14de kwam mijn eigen tennis in een stroomversnelling. Ik trainde onder een gedreven trainer in Havelte. Mijn niveau schoot omhoog. Vervolgens ging ik op mijn 18e spelen bij MLTC in Meppel. Ook daar ontwikkelde ik mij verder als tennisser. Uiteindelijk heb ik niveau 3 bereikt. Ik heb veel verschillende trainers gehad. Ieder met hun eigen specifieke kwaliteiten en aanpak. Van allemaal heb ik veel geleerd.

In 1999, vlak voordat ik naar de ALO ging, kwam ik in aanraking met het vak van tennisleraar. Ik ging voor een half jaar aan de slag in Ruinerwold. Na die leerzame periode ging ik studeren in Groningen om de Academie voor Lichamelijke Opvoeding te gaan volgen. Tijdens mijn studie heb ik enkele leuke jaren lesgegeven in Diever. Na mijn studie heb ik nog een aantal jaren lesgegeven in Giethoorn waar ik destijds tevens woonde.

Zelf ben ik altijd blijven spelen maar ben destijds uit het vak gegaan om als gymleraar in het onderwijs aan de slag te gaan. Dit combineerde ik met een baan als fitnessinstructeur bij een sportschool. Daar gaf ik fitness en groepslessen. Sinds enkele jaren ben ik weer actief als tennisleraar.

In 2008 heb ik het onderwijs gedag gezegd en ben gaan werken in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Ik begon op een adolescenten groep om mij vervolgens te richten op ambulante begeleiding. Ik kwam veelal bij gezinnen thuis. Tot september 2017 heb ik in de kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt.

In 2016 ben ik mij gaan richten op mijn persoonlijke ontwikkeling. Een interessante zoektocht waarbij ik uiteindelijk de stap heb gemaakt om te gaan ondernemen. Ik deed dit veelal online met mijn eigen bedrijf Leefstijlonline. Daarin begeleid ik nog steeds 3x per week via zoom ondernemers met het aanbieden van online fitnesslessen.

School of Tennis

In de loop van 2020 merkte ik dat het verlangen om weer meer met tennis te gaan doen als maar groeide. Ik wilde weer de baan op en het vak van tennisleraar weer gaan uitoefenen. Dit met alle kennis die ik zelf ook de afgelopen 20 jaar heb opgedaan. Het vak heeft niet stilgestaan en mijn persoonlijke ontwikkeling ook niet.

Dit is ook de reden waarom ik mijn eigen tennisschool "School Of Tennis" ben gaan oprichten. Ik wil de verbinding zoeken binnen een club met de leden zodat deze met plezier op de baan staan. Op lesgeef gebied vind ik het ontzettend leuk om iedereen op zijn of haar niveau het maximale uit zichzelf te laten halen zowel technisch, tactisch, fysiek als mentaal. Het leuke en uitdagende is dat iedereen anders leert en iedereen zijn eigen specifieke aanpak nodig heeft. Ik ga ervoor!

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 598 399 447 (nummer van de kantine - b.g.g. graag mailen)

Tennisvereniging De Stirum

Julianastraat 209a
9601 LP Hoogezand

KVK-nummer

40037046