Jeugd Commissie

Fijn om te zien dat er zoveel ouders zijn die de afgelopen tijd om verschillende manier bijsprongen om er voor te zorgen dat onze jeugd competitie kon spelen.

Per april hebben we een nieuwe trainer : Michiel Mulder (zie onder 'training/lessen' verder informatie ove Michiel) samen met Dennis Funcke is hij erg gemotiveerd om verder te bouwen aan onze jeugdafdeling.

Onderstaand wat info over Dennis:

Hallo allemaal, 

Mijn naam is Dennis Funcke, ben getrouwd met Marjon en heb twee prachtige dochters waarvan er één bij de Stirum tennist en wonen in Sappemeer. Zelf sla ik ook graag een balletje maar helaas ben ik vaker geblesseerd dan dat ik kan spelen ;-).

Ik ben altijd al actief geweest bij de verenigingen waarbij ik zelf of één van de kinderen speelt en zo ook bij tennis, sommige kennen mij wel van ltc Nohn waar ik jaren de jeugd heb mogen begeleiden met heel veel plezier en passie en waar ik ook al met Vincent heb mogen samenwerken, maar omdat ik daar nu zelf minder kan spelen en mijn dochter Lichelle ook bij de Stirum speelt is dit voor mij een logische stap.

Patricia en Vincent hebben al iets geweldigs neergezet bij de Stirum en aan mij de taak om dit A te behouden en B verder uit te breiden. Jeugd heeft tenslotte de toekomst. Uiteraard kan ik dit niet alleen, daar heb ik enthousiaste kinderen en ouders voor nodig.

Jullie kunnen altijd bij mij terecht en sta altijd open voor feedback positief dan wel negatief, dus mocht er iets zijn dan hoor ik het graag. Bellen/appen/mailen allemaal geen probleem.
 
Ik heb er in elk geval heel veel zin in en hopelijk tot snel. 

Groetjes,
Dennis Funcke
0612219463
--------------------------------

 

Volg ons ook op Social Media, Klik op de button:

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 598 399 447 (nummer van de kantine - b.g.g. graag mailen)

Tennisvereniging De Stirum

Julianastraat 209a
9601 LP Hoogezand

KVK-nummer

40037046