Jeugd Lessen

TV de Stirum heeft de beschikking over maar liefst 5 verlichte buiten banen en een overdekte hal met 3 binnen banen. Hierdoor kunnen lessen bijna altijd door gaan.

De jeugd neemt bij TV de Stirum een belangrijke plaats in. Wie jeugd heeft, heeft de toekomst.

Het jeugd lidmaatschap is te vinden in het Alles-in-1 tarief zoals ook geadviseerd wordt door de KNLTB. Zie hiervoor Lidmaatschap Alles-in-1 bij TV de Stirum.

Een kind zit bij ons niet alleen op tennisles maar zit op tennis!

Voor nieuwe beginnende tennissers is er een speciale aanbieding mogelijk zoals een proefles en gebruik van een leenracket. Vraagt u naar de nu geldende aanbieding via de Jeugd Commissie.

De lessen bij TV de Stirum worden verzorgd door Tennisschool Advance. Een enthousiaste tennisschool met gecertificeerde TennisKids leraren.

Even voorstellen: ik ben Vincent Sleeking en speel zelf vanaf mijn 7e tennis. Sinds 2008 geef ik tennistraining. Ik ben begonnen bij een tennisschool in Emmen en omstreken. Sinds 2013 ben ik begonnen in Hoogezand met mijn eigen tennisschool Advance.

Ik heb onder andere mijn A en B opleiding voor tennistrainer gehaald. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd tenniskids-trainer. Ik heb de workshops voor Tenniskids 1 en Tenniskids 2 gevolgd.

Ik probeer met veel enthousiasme en energie de mensen die bij mij de trainingen volgen de tennissport bij te brengen en 'verslaafd' te laten raken aan het spelletje. Je zult zien dat lessen helpt om (voor alle leeftijden) nog beter te leren tennissen!

Graag tot ziens bij Tennisschool Advance bij TV de Stirum.

 


Wilt u direct lid worden? klik op de "aanmelden" button.

 


Volg ons ook op Social Media, Klik op de button: