Laddercompetitie

LET OP: helaas zijn i.v.m. de nieuwe Corona maatregelen de regels aangepast per 13 oktober en daarmee ook deze activiteit. Meer informatie via [email protected] 
 
Laddercompetitie

Wat is een laddercompetitie?
De laddercompetitie is een uitdaagsysteem tijdens het buitenseizoen, waarbij uitsluitend leden van TV de Stirum elkaar individueel kunnen uitdagen tot een officiële tennispartij (niet voor KNLTB rating) met als doel steeds hoger op de ''ladder'' te komen. Zodoende klim of daal je op de ladder. Via de Laddercompetitie functionaliteit binnen KNLTB ClubApp of website www.tvdestirum.nl (inloggen bij Mijn Club) kunnen alle leden meedoen aan de Clubladder. Je kunt in het enkel- of dubbelspel andere clubleden uitdagen. Aan de hand van de resultaten van 2 gewonnen sets kun je stijgen of dalen binnen de rangorde. Vervolgens zijn alle resultaten in te zien.

  • Voor alle Stirum leden vanaf 17 jaar
  • Inschrijven kan op elk moment, ook na start laddercompetitie
  • Deelname is gratis
  • Leden bepalen zelf op welke dag en tijdstip ze willen spelen
  • Wedstrijd gaat om 2 gewonnen sets (stand door spelers zelf invullen website of ClubApp)
  • Telt NIET mee voor je KNLTB ranking

 

Hoe kun je meedoen?

Optie 1: via ClubApp > Spelen > Wedstrijden > Laddercompetitie
De Laddercompetitie is een functie binnen de ClubApp, ga naar Spelen > Wedstrijden > Laddercompetitie. Hier staan alle laddercompetities die we als club aanmaken. Bij ‘beschikbaar’ zie je de laddercompetities waar je jezelf nog voor kan inschrijven door deze te selecteren. Bij inschrijven voor Dubbel of Gemengd Dubbel moet je de naam van je medespeler invullen. Nadat je jezelf of als koppel hebt ingeschreven, kun je aan de slag gaan met uitdagen. Door op ‘uitdaging’ te klikken bij een lid, kun je een bericht sturen en een voorgestelde datum van de competitie (het is mogelijk om meerdere opties te versturen). Zodra je zo’n uitdaging ontvangt, kun je zelf via de ClubApp deze accepteren door op ‘uitdaging details’ te klikken. Hier is het mogelijk om de uitdaging te accepteren, af te wijzen of om een andere datum/tijd voor te stellen.

Optie 2: via Website > www.tvdestirum > Mijn Club > Laddercompetities
Nadat er een laddercompetitie is aangemaakt, kunnen leden zich hiervoor inschrijven via de 'Mijn Club omgeving' op de clubsite. Hiervoor gaan ze naar het kopje 'Laddercompetities' en klikken ze bij de gewenste competitie op 'Toon details'. Vervolgens vind je aan de rechterkant de 'Inschrijven' knop. Bij inschrijven voor Dubbel of Gemengd Dubbel moet je de naam van je medespeler invullen. Na het klikken op 'Inschrijven' krijgen de leden nog een pop-up waarna ze de inschrijving kunnen afronden. Na het inschrijven komt er nog een groene tekst met 'Inschrijving succesvol afgerond' in beeld en zien de leden dit direct terug onder het kopje 'Laddercompetitie'. Nadat je jezelf of als koppel hebt ingeschreven, kun je aan de slag gaan met uitdagen.

 

Vervolgens:
Leden spreken af met medespelers door 'uitdagingen' te verzenden via de de website www.tvdestirum.nl > Mijn Club > Laddercompetitie
of via de ClubApp > Spelen > Wedstrijden > Laddercompetitie.
Zodra een lid een ander lid uitdaagt wordt er een mail gestuurd. Zodra het uitgedaagde lid de datum en tijdstip passend vindt kan het lid de uitdaging accepteren via de ontvangen e-mail.
Hierna wordt er automatisch een wedstrijd aangemaakt in het systeem en kan de toekomstige wedstrijd plaatsvinden.
Na het klikken op de betreffende link wordt het lid doorverwezen naar de Clubsite omgeving om de uitdaging te accepteren of af te wijzen.
Na het accepteren van een uitdaging wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar de tegenstander.
Het invoeren van uitslagen wordt gedaan door de leden zelf via website of ClubApp.
Dit is alleen mogelijk als er een wedstrijd is afgerond.

 

Vergeet niet een buitenbaan te reserveren op de afgesproken datum en tijd. Dit kan ook via onze website of ClubApp.

Vragen, opmerkingen en/of suggesties kunnen per email naar:

[email protected]

Andre Nieland