Zomerwoensdagavondcompetitie 2019

Vanaf 30 maart is het buitenseizoen gestart en natuurlijk ook de zomeravondcompetitie op woensdag 3 april! De indeling is door de WTC gedaan en als het goed is heb je een mail gekregen met daarop de wedstrijd voor woensdag a.s. 

Voor wie geen vaste partner heeft maar wel (eens) in wil vallen: mail naar de wtc via [email protected] 

Het wedstrijdschema is te vinden op toernooi.nl of klik hier. Want gezellig kijken vanaf het terras kan ook heel inspirerend werken :-)!

 

Achtergrond:

Als lid van de Stirum kon je je (voor 27 maart) hier voor opgeven met een andere (vaste) speler. Het indelen op sterkte wordt gedaan door de WTC, meestal zijn er 3 niveaus dus schrijf je gewoon in: ook als je pas lid bent en nog niet veel tenniservaring hebt. Als je nog geen tennispartner hebt dan kun je vragen of de WTC je wil helpen iemand voor je te vinden. Meestal lukt dit wel.

We starten op z'n vroegst om 18.30 uur en meestal is de laatste wedstrijd rond 22 uur. Exacte tijden volgen nog want dit is ook afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Je speelt nooit op een vast tijdstip; dit wisselt per week.

Onze club staat vooral bekend om deze gezellige competitie die in de zomer bij mooi weer, zorgt voor een vol terras en veel gezelligheid!

Vragen?

logo

E-mail

info@tvdestirum.nl

Telefoon

+31 598 399 447

Tennisvereniging De Stirum

Julianastraat 209a
9601 LP Hoogezand