Woensdagavond Winter competitie

LET OP: helaas zijn i.v.m. de nieuwe Corona maatregelen de regels aangepast per 13 oktober en daarmee ook deze activiteit. Meer informatie via [email protected] 

 

Woensdag 7 oktober is onze winterwoensdagavondcompetitie gestart. De WTC heeft alle (vorige) deelnemers gevraagd of ze weer mee wilden doen en de lege plaatsen die ontstaan zijn, opgevuld met nieuwe deelnemers.

Klik hier voor het wedstrijdschema.

Wil je op de reservelijst komen, mail dan naar [email protected].

 

Achtergrondinformatie:

De winterwoensdagcompetitie is een dubbelcompetitie voor leden en niet leden waarbij de ene week DD (damesdubbel) en HD (herendubbel) speelt en de volgende week GD (gemengd dubbel). De wedstrijden duren 45 (GD) of 50 (HD/DD) minuten. Het is een erg geliefde competitie en bedoeld voor alle type spelers dus ook voor beginners die net lid zijn. Heb je belangstelling dan kun je je aanmelden via [email protected] De WTC kijkt of er ruimte is. Er zijn wel kosten aan verbonden.

Net als andere jaren waren er ook vorig jaar voor de wintercompetitie meer inschrijvingen dan plaatsen. Er staan dus mensen op de wachtlijst (voor deelname) en ook op de reservelijst (om eenmalig een keer in te vallen).

Doe je al mee maar ben je een keer verhinderd dan zoek je dus zelf een vervanger zodat ook mensen die niet deelnemen een keer mee kunnen doen.

Succes en veel tennisplezier!