Woensdagavond Winter competitie

Woensdag 6 oktober start onze winterwoensdagavondcompetitie. De WTC heeft alle (vorige) deelnemers gemaild met de vraag of ze weer mee willen doen en de lege plaatsen ontstaan worden opgevuld met nieuwe deelnemers.

Het wedstrijdschema volgt.

Wil je op de reservelijst komen, mail dan naar [email protected].

 

Achtergrondinformatie:

De winterwoensdagcompetitie is een dubbelcompetitie voor leden en enkele niet leden waarbij de ene week DD (damesdubbel) en HD (herendubbel) speelt en de volgende week GD (gemengd dubbel). De wedstrijden duren 45 (GD) of 50 (HD/DD) minuten. Het is een erg geliefde competitie en bedoeld voor alle type spelers dus ook voor beginners die net lid zijn. Heb je belangstelling dan kun je je aanmelden via [email protected] De WTC kijkt of er ruimte is. Er zijn wel kosten aan verbonden nl. 35,00 euro per onderdeel. De deelnemers die het afgelopen jaar hebben meegedaan, krijgen 25% korting (Covid restitutie).

Net als andere jaren waren er ook vorig jaar voor de wintercompetitie meer inschrijvingen dan plaatsen. Er staan dus mensen op de wachtlijst (voor deelname) en ook op de reservelijst (om eenmalig een keer in te vallen).

Doe je al mee maar ben je een keer verhinderd dan zoek je dus zelf een vervanger zodat ook mensen die niet deelnemen een keer mee kunnen doen.

Succes en veel tennisplezier!