Winterwoensdagavondcompetitie

Woensdag 3 oktober zijn we gestart met de winterwoensdagcompetitie. De wedstrijden worden gepubliceerd via toernooi.nl.

klik hier voor de link naar toernooi.nl

Als je verhinderd bent kun je in de ledenlijst telefoonnummers vinden van andere spelers. Bijvoorbeeld iemand die voor of na je speelt... We streven er naar de wedstrijden zoveel mogelijk door te laten gaan. Alleen als er drie van de vier niet kunnen is de wedstrijd annuleren een optie.

 

Achtergrondinformatie:

De winterwoensdagcompetitie is een dubbelcompetitie voor leden en niet leden waarbij de ene week DD (damesdubbel) en HD (herendubbel) speelt en de volgende week GD (gemengd dubbel). De wedstrijden duren 45 minuten. Het is een erg geliefde competitie en bedoeld voor alle type spelers dus ook voor beginners die net lid zijn. Heb je belangstelling dan kun je je aanmelden via [email protected] 

Net als andere jaren waren er voor de wintercompetitie meer inschrijvingen dan plaatsen. Er staan dus mensen op de wachtlijst en ook op de reservelijst. Doe je mee maar ben je een keer verhinderd en zoek je een vervanger, kijk dan wie er op onderstaande reservelijst staan, zodat deze mensen ook kunnen tennissen ookal hebben ze (nog) geen vaste plaats.

Succes en veel tennisplezier!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 598 399 447

Tennisvereniging De Stirum

Julianastraat 209a
9601 LP Hoogezand