Openingstoernooi 30 maart 2019

Prachtige dag was het om te tennissen en er kwamen dus ook heel wat mensen langs om hun pas te halen, te tennissen of mee te doen aan de pubquiz.

Leuk dat er ook een paar nieuwe leden kwamen om kennis te maken, een balletje te slaan en ons zonnige terras uit probeerden! We hopen jullie de komende tijd vaker te zien!

Het tennissen op de buitenbanen was voor sommigen even weer wennen. De banen lagen er goed bij: met dank aan onze terreincommissie.

Van tennis krijg je honger dus het kopje courgette- of groentensoep met een broodje (aangeboden door de club!) ging er goed in. Dat was een prima voorbereiding op de pubquiz en die was dit jaar door Brit en Nadien gemaakt. En die was niet makkelijk kan ik je verzekeren maar zeer professioneel opgezet. De dames van Cininzoet hadden de trouwens de ronde "RTL Boulevard" foutloos! Wat dat verder zegt, laat ik aan de lezer over....

De algehele winnnaar van de pubquiz (die helaas niet tennisten die dag):

Richard, Ann, Lars, Nicole en Kevin!

 

 

Bedankt Brit en Nadien

En bedankt Jack, Renato, Hilda, Jacqueline, Bert L. en Richard voor het klaarzetten van de tent, het terras, wedstrijdleiding, tennispassen uitdelen, zaal indelen, beamer installeren, ontvangen van de bezoekers, broodjes smeren, soep opwarmen en serveren etc. etc.

Vragen?

logo

E-mail

info@tvdestirum.nl

Telefoon

+31 598 399 447

Tennisvereniging De Stirum

Julianastraat 209a
9601 LP Hoogezand