YEAHHH - TV De Stirum - Club van het jaar 2021 in de gemeente Midden Groningen

27 mei 2021


Heb jij ook op ons gestemd? Nou dat heeft dan vast een beetje geholpen want....

Tennis vereniging de Stirum in Hoogezand is Club van het jaar 2021

Aan de verkiezing deden 2.165 sport- en cultuurclubs mee en is een initiatief van Rabobank samen met NOC*NSF, AD.nl, LKCA en Kunstbende.

Dit jaar stond de veerkracht van de clubs centraal. Er zijn meer dan 152.000 bevestigde stemmen uitgebracht. TV de Stirum kreeg 101 stemmen en mag zich een jaar lang Sportclub in de gemeente Midden-Groningen noemen. “Met trots zullen we deze titel dragen en blijven waar maken” , aldus Patricia Nieland-Kampen ; initiatiefneemster, jeugdcoördinator en lid bij de tennisvereniging. "De Stirum is met een alles-in-1 pakket voor de jeugd, in coronatijd op 1 april 2020 van start gegaan. Zeker geen grap aangezien de jeugdafdeling nu al 40 jeugdleden telt. Het is voor iedereen een uitdagend jaar geweest en daar waar mogelijk is hebben we de jeugd kunnen faciliteren om de tennissport te kunnen beoefenen. Onze prachtige accommodatie leent zich uitstekend voor vele mogelijkheden binnen de maatregelen van het afgelopen jaar".

Dat we in beweging blijven blijkt wel uit de trainingsuurtjes die we de afgelopen drie weken speciaal voor de tennisukies hebben georganiseerd. Trainer Vincent bedacht speciaal voor de allerkleinsten leuke oefenigingen om ze de tennis skills aan te leren. Want de slogan is nog steeds "de jeugd heeft de toekomst"!

“We willen iedereen bedanken die onze vereniging een stem heeft gegeven".

Nieuwscategorieën