Update COVID-19 maatregelen na de persconferentie van 13 oktober

14 oktober 2020


Na de persconferentie van 13 oktober waarin duidelijk werd dat o.a. de KNLTB competities niet meer door kunnen gaan, hebben we contact gehad met onze accountmanager van de KNLTB en kunnnen we (gelukkig) meedelen dat we wel mogen dubbelen maar georganiseerde (club)competities mogen niet doorgaan. Via de mail hebben we 15 oktober onze leden geinformeerd hoe we hier als vereniging mee om gaan en welke gevolgen dit voor de interne competities heeft.

Klik hier voor de algemene informatie op de KNLTB site. Hier vind je o.a. de volgende opsomming:

Update 14 oktober:

  • We hebben besloten de KNLTB Competitie 2020 per direct te beëindigen, zowel voor de jeugd als de senioren. Of de Eredivisie Heren door kan gaan, is nog onduidelijk.
  • Reguliere open toernooien en Junioren Tour toernooien kunnen niet doorgaan.
  • Het blijft mogelijk om vrij te tennissen en te trainen op de eigen vereniging, zowel buiten als binnen in de hal.
  • De maximale groepsgrootte is 4 personen voor volwassenen vanaf 18 jaar (dit is exclusief trainer).
  • Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten.
  • Publiek is niet toegestaan.

We kregen nog een goeie tip m.b.t. het verlaten van de binnenbanen: verlaat de binnenbaan via de trap bij baan A, en loop dan boven langs de tribune weer richting baan C, neem daar de trap naar beneden.... en als het goed is zijn de nieuwe baanhuurders/teams intussen via het halletje naar binnenbaan gegaan en hebben we de helft minder contactmomenten gehad :-)! Alvast bedankt!

TV De Stirum

Het Bestuur

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Marianne Buijs 14-10-2020 16:23

Ja daarom duurde het vandaag ook even voor we als club meer konden vertellen maar onze account manager van de KNLTB vertelde om 15 uur dat dubbelen toch mocht (met racketlengte afstand etc.). Echter zojuist (16.00 uur) lijken interne /georganiseerde competities toch niet te mogen. Hopelijk is er snel duidelijkheid....

avatar
Henk Wielinga 14-10-2020 16:14

Wat was dan de opmerking van Rutte:”niet dubbelen “???

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen