Glow in the dark tennis - 30 september!

31 augustus 2023


Ons jubileumfeest ligt alweer ruim 2 maanden achter ons. We hebben er samen een superleuke dag en avond van gemaakt en dat is een heleboel mensen niet ontgaan, sterker nog; het heeft zelfs nieuwe leden opgeleverd! Nogmaals welkom!
 
Ondertussen zijn de meeste leden terug van vakantie, is de woensdagavondcompetitie weer gestart en is het ook de hoogste tijd om ons volgende en tevens laatste jubileumevenement aan te kondigen!
 
                  GLOW in the DARK tennis toernooi
 
Zaterdag 30 september 
18.15 uur - jeugd t/m 17 jaar 
20.30 uur - senioren 18+.
 
Hoe ziet glow in the dark tennis er uit?
Je speelt op onze binnenbanen in het donker met een normaal racket en normale tennisballen, er zijn alleen UV lampen aan waardoor de meeste witte- en fluorescerende kleding oplicht. De lijnen en het net zijn voorzien van UV tape. Het leuke is natuurlijk dat je jezelf zo kunt 'kleden' dat het lijkt alsof je licht geeft. Maar denk ook aan UV schmink, neon veters, polsbandjes etc. Wees dus creatief want voor degene die zich het 'mooist' heeft 'versierd/aangekleed' reiken we een speciale prijs uit die avond!
 
 
Ter info: We tennissen in wisselende samenstelling! Onze commissie maakt een speelschema en meedoen is belangrijker dan winnen!
 
'Afterparty'
Na tennis blijven we voor de afterparty natuurlijk binnen het thema; oftewel een Neon party. Trek na tennis je (schone?!) neon outfit aan en wij zorgen voor muziek (soundbox)!  
 
Glow in the dark tennis moet je gewoon een keer meemaken!!!
 
Wees erbij en geef je nu meteen op via onderstaande link. Mocht je twijfelen of je je al hebt opgegeven? Doe het dan nog een keer (de dubbele halen we er wel uit).
Opgave is trouwens wel ECHT noodzakelijk want het gaat alleen door bij voldoende deelname!
 
 
Tot dan!!!
 
Sportieve groet,
 
TV De Stirum
Jubileumcommissie Ingrid, Annet, Anitha, Caroline, Miranda en Marianne
 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 598 399 447 (nummer van de kantine - b.g.g. graag mailen)

Tennisvereniging De Stirum

Julianastraat 209a
9601 LP Hoogezand

KVK-nummer

40037046