KNLTB competitie informatie

De WTC heeft alle aanvoerders van de teams die zich voor de voorjaarscompetitie hadden opgegeven een mail gestuurd met het verzoek door te geven of ze zich al dan niet weer in wilden schrijven voor de najaarscompetitie.

Inmiddels is de WTC bezig met de aanmelding bij de KNLTB. Zodra hier meer over bekend is zal de WTC de aanvoerders informeren.

Voorjaarscompetitie wordt najaarscompetitie.

De Voorjaarscompetitie wordt "vervangen" door de najaarscompetitie dat wil zeggen dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw. Dispensatie moet ook opnieuw aangevraagd worden!

Inschrijvingen moeten opnieuw gedaan worden door onze VCL. 

De competitie begint 8 september en loopt tot eind oktober en wordt op de buitenbanen gespeeld: klik hier voor de speeldata van de Najaarscompetitie 2020.

En voor een overzicht van alle informatie van de KNLTB klik hier.

Let op: het meedoen aan deze competitie brengt wel bepaalde verplichtingen met zich mee. Zo krijg je bv een boete als je team niet komt opdagen en ook als je je team alsnog terugtrekt na een bepaalde datum. De vereniging berekent boetes door aan de teamleden (omdat we vinden dat andere leden hier niet aan mee hoeven te betalen..). 

Voorjaarscompetitiebijdrage bedraagt € 60,00 per team. (Hier worden o.a. de ballen van betaald die de vereniging beschikbaar stelt).